Rendezvényekre

Kedves Szervező Hölgyem/ Uram! Kérjük, nézz körül nálunk, itt találsz néhány információt, ami segíthet abban, hogy eldöntsd a Bówly Roll-e az elképzeléseidnek megfelelő választás.

A zene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlanul.

Kedves Szervező (k) !

Rengeteg dolgot mesélhetnénk a zenekarról, de most a teljesség igénye nélkül, csak néhány információt emelnénk ki és természetesen minden felmerülő kérdésben keressetek bátran minket az elérhetőségeink bármelyikén.

  • a repertoár több száz dalból áll és folyamatosan frissítjük, hogy naprakészek legyünk
  • saját professzionális hang- és fénytechnikával rendelkezik a zenekar (erről bővebb infó található a “Tecnikai háttér” menüpont alatt )
  • többféle műsor opciót alakítottunk ki (ezek attól függően választhatók, milyen jellegű rendezvényről van szó, ugyanakkor megkönnyítik a szervezők dolgát )! Bővebb tájékoztatás kérhető emailben.
  • Mindig figyelembe vesszük az egyéni szervezői kéréseket, elvárásokat, mert nekünk az a fontos, hogy a közönség jól érezze magát! 

érdemes tudni rólunk

Több, mint 20 éves tapasztalat, sok megyei, alapítványi, városi és iskolai rendezvényen, való megjelenés. Nagy örömünkre szolgál, hogy elmondhatjuk magunkról, jó néhány helyre rendszeresen visszahívnak minket muzsikálni.  

Számunkra a közönség jó hangulata első helyen áll, ezért mind zeneileg, mind technikailag folyamatosan fejlesztünk. 

bornapok, utcabálok

A zenekar rendszeresen vállal fellpést bornapokra, szüreti mulatságokra, utcabálokra. A jó hangulat garantált egy igazi mesés balatoni utcabálon vagy egy városi rendezvényen az ország bármely szegletében, ha azt olyan zenekar biztosítja, aki szívvel-lélekkel teszi azt! 

Videó lejátszása

móka, kacagás, jókedv 🙂 ezek vagyunk mi!

Innen-onnan fotók, pillanatok, melyek kedvesek számunkra. Olykor viccesek is, mert mi egy nagyon jókedvű zenekar vagyunk és szeretjük, ha ez másokra is hatással van. Épp ezért törekszünk mindezt az örömet a zene nyelvén továbbadni, hogy mindenki megtapasztalja!