A zenekar tagjai

a Bówly Roll csapat

Szűcs András
billentyű, ének

Mint a  zenekar alapítója, csak Big Boss-nak hívja a csapat:), de nem azért mert főnökösködik:), hanem mert valóban mindig Mindenkinek a kedvében jár és ez nem csupán a csapattagokra érvényes! A zenekar “motorjaként” a 30 éves zenész múlt alatt rengeteg tapasztalattal a háta mögött a mai napig is érvényes rá, hogy szívből zenél!

Takács Zsolt
trombita, ének

A trombita szólamok mellett sok dal vokális intonációját is tőle hallhatja a közönség – és ha ez még nem lenne elég, akkor szájharmónikán is játszik egy-egy dalban:) Több, mint 20 éves tapasztalat az ő háta mögött is, és bátran kijelenthetjük, hogy zeneisége, jókedve igazi névjegye lett a Bówly Rollnak!

Sinkó Izabella
ének

Izabella már 10 éve a csapat tagja. Gyerekkora óta része az életének a zene és nem hiába mondják róla a többiek, hogy “kisharsány”, mert a csapat minden területén kiveszi a részét a munkából, mind énekesnőként, mind az egyéb marketing és háttérmunkában, mert véleményeszerint a zenekari szekéren nem csak üldögélni kell, hanem egyszerre húzni és tolni is 

Oross Márton
hegedű, gitár, ének

Fő hangszereként mondhatnánk a hegedűt, de mellette remekül gitározik is és énekel. A produkció nem szólalhatna meg nélküle, mert egyrészt igazi csemege a hegedűjátéka (amit tanárként is továbbad a fiatalabb nemzedéknek), másrészt a nótákból a gitárhang szinte sosem hiányozhat, emellett az általa hozzáadott ének+vokál szólamok mindenütt színesítik a hangzást.